Alla lag

Läkarexamen, Doctor of Medicine

Kristian är en urolog och specialist på manlig sexuell hälsa. Kristian tog examen från Karolinska Institutet i Stockholm. Kristian studerade psykologi och urologi. Han praktiserade sina medicinska färdigheter på samma plats på Karolinska Institutet. Kristian är nu vår expert på manlig sexuell hälsa. Han fortsätter att arbeta på Institutet och på vår blogg skriver han artiklar om sexuell förbättring, familjerelationer och många andra.

Michael Davis

Doktor i kiropraktik

Michael föddes i Tyskland, men hans barndomsutbildning är svensk, och han kom alltid till Sverige som barn. När han var 30 år flyttade han till Sverige och bor nu och arbetar här.
Han tog examen från medicinska universitetet i Tyskland, Zu Lübeck universitet och tog examen inom området estetisk kirurgi. Samarbeta nu med vår blogg och skriv artiklar för oss.

Barbara är farmaceut. Barbara är väldigt speciell. Hon tog examen från Stanford University i USA. Barbara reser mycket, hon gillar att delta i olika medicinska studier. Hans dröm är att skriva en bok med medicinska upptäckter som hon gjorde. Just nu är Barbara chefredaktör för vår blogg.