Lästid: 2 minuter

Levitra Strips

Levitra Mint Strips funkar snabbt och ger mer energi

Levitra Strips innehåller den aktiva substansen vardenafil. Detta är en så kallad PDE-5 vilket ger en pålitlig erektion genom att utan problem blodflödet till svällkropparna. Den aktiva substansen är känd för att vara mycket kompatibla och med en aktivitetsperiod från 8 till 12 timmar är en populär Viagra alternativ.

På grund av sin enkla ordination är mycket händig. Det finns inget behov av vatten bara låta Levitra Strip smälter på tungan. Jämfört med piller effektivitet kan uppnås snabbare tack vare absorption genom munslemhinnan.

Levitra Mint Strips finns med maximal dos på 20 mg. Du får inte ta mer än en strip per dag.

Beställa Levitra Strips receptfritt och köpa Levitra Strips online på vår apotek. Levitra Strips priser är låga.

Information om Levitra Strips biverkningar

Aktiv ingrediens

Vardenafil

Dosering

Levitra Strips innehåller den högsta dagliga dos av 20 mg vardenafil.

Ordination

I motsats till jämförbara piller form behöver dessa slejfer inte tas med vatten utan att sätta på tungan. Slejfer kommer att upplösas genom saliv och den aktiva substansen som absorberas av slemhinnan i munhålan där det fungerar snabbare än i tablettform. Teoretiskt resultat kan uppstå på bara några minuter.

Effekter

Vardenafil påverkar biokemiska processer i corpus cavernosum och hämmar enzymet PDE-5. Detta är hur en kraftfull erektion är aktiverad som kan upprätthållas efter varandra flera gånger. Som med alla potens behandlingar är sexuell upphetsning nödvändigt för att uppnå önskad erektion.

Kontraindikationer

De vanligaste allvarliga incidenterna som gäller att piller är starkt influerade av bortses kontraindikationer. Även om läkaren ordinerar preparat förvissa sig på egen hand att du uppfyller förutsättningar för att uppnå en framgångsrik behandling utan komplikationer.

I inget fall bör du ta Levitra Strips:

  • Behandling med andra potensmedel
  • Behandling av kritiska läkemedel (se interaktioner)
  • Allvarliga sjukdomar av kardiovaskulär system
  • Smärtsamma erektioner
  • Omyndiga personer

Levitra Strips Biverkningar

Även den aktiva ingrediensen Vardenafil anses vara väl kompatibla för de flesta människor som är allergiska. Du hittar en lista över vanliga villkor.
Dessa Levitra Strips biverkningar kan förekomma:

  • Täppt näsa
  • Ansiktrodnad
  • Huvudvärk
  • Matsmältning sjukdomar

Interaktioner

I inget fall bör du ta NO-givare eller mediciner som innehåller nitrater som administreras för hjärtsjukdomar tillsammans med Levitra. Lämplig försiktighet måste tas med specifika enzym föreningar och AIDS mediciner.

Under behandling med Levitra bör du undvika grapefrukt, grapefruktjuice och även fettrika kost.

Anmärkningar

Levitra Strips biverkningar har främst en kort varaktighet. Tillstånd som lätt huvudvärk eller näsa trängsel är mest frekvent men med tanke på de goda effekterna av läkemedelsbiverkningar är oftast upplevas väl.

Vi erbjuder dig – Beställ och köp Levitra strips online på vår apotek.Våra priser på Levitra Strips är billiga.Vår apotek är bäst på nätet.

Lämna en kommentar