Lästid: 2 minuter

Köp Levitra Generisk

Generisk Levitra potens piller kommer att höja kvalitet på generiska tabletter som innehåller Vardenafil, samma aktiva substans som originalet Levitra produkter.

Generic Levitra i både aktivitet tid och under av effektivitet skiljer inte sig från Levitra Original potens piller. Cirka 25 till 60 minuter efter intag av medicinen, framträder den fulla effekten och ger en kraftfull förbättring. Efter sexuella arousement, kan en erektion uppnås från ca 8 till 12 timmar – flera gånger också. Sexuell prestanda kommer att öka enormt, förutsatt att din allmänna hälsa tillåter sådan aktivitet.

Levitra aktiva substansen är känd för att vara particulatly kompatibla. Enligt studier biverkningar sällan inträffade, och de var av lätt till måttlig svårighetsgrad. Som sådan, observera vår medicinska information också. Så vi rekommenderar dig att beställa och köpa Levitra Generisk hos oss online och recepfritt. Vi har  låga priser på det.

Information och Levitra Generisk biverkningar

Aktiva ingredienser

Vardenafil

Dosering

Levitra Generisk piller är tillgängliga i maximal dos på 20 mg. Detta får inte överskridas. Om mindre aktiva substansen krävs för att få en lämplig dos av 10 mg eller 5 mg kan tabletterna halveras eller inkvarteras.

Ordination

Ta den dos som krävs för cirka 25 till 60 minuter före den tid som sexuell aktivitet planeras. Med en halvtid på ca 4 timmar är drogen aktivt för mellan 8 och 12 timmar.

Effekter

Generiska läkemedlets aktiva substansen är densamma som Original produkten. Med hänsyn till effektiviteten, är det ingen skillnad mellan märkena. Vardenafil är en PDE-5 hämmare som stoppar nedbrytningen av en erektion och ger därför en stark, långvarig erektion.

Kontraindikationer

Du får inte ta Levitra Generiska om någon av nedanstående förutsättningar gälla:

 • Användning av andra potensläkemedel
 • Att ta kontraindicerat läkemedel (notera respektive interaktioner)
 • Redan existerande sjukdomar i det kardiovaskulära systemet eller lågt blodtryck
 • Om det finns möjlighet till permanent erektioner
 • Om du är inte 18 år

Levitra Generisk Biverkningar

Liksom Levitra Original piller och i allmänhet Generisk är också mycket kompatibla. Men med överkänslighet biverkningar kan fortfarande förekomma. Generellt de försvinner på egen hand relativt snabbt. Kontakta din läkare om du har långvariga eller allvarliga biverkningar.

Biverkningar av Levitra Generisk kan vara:

 • Ansiktsrodnad
 • Huvudvärk
 • Täppt näsa
 • Nedskrivning av matsmältningen

Interaktioner

Ta aldrig Levitra Generisk om som behandlas med läkemedel som innehåller nitrater eller NO-givare. Vissa enzymer eller aids-mediciner kan leda till farliga samspel också.

Konsumtionen av grapefrukt eller grapefruktjuice kan öka biverkningarna avsevärt. För optimal effektivitet Levitra Generisk bör en fet diet särskilt undvikas.

Särskilda anmärkningar

Pga god kompatibilitet är lätt att kalla ofta huvudvärk som biverkningar av Levitra Generisk som användare tenderar att tolerera väl jämfört med önskvärd effekt av drogen och dessa biverkningar sällan har en lång varaktighet.

Biverkningarna av Levitra Generisk liknar Original produkter. Här kan du hitta du viktig och allmän information för potensen.

Vår apotek är en av de bästa. Beställ och köp Levitra strips online och receptfritt på vår apotek.Våra priser på Levitra strips är låga.

2 Comments

 • Jag trodde alltid att jag var för ung för att ta sådana piller. Men jag hade verkligen problem med sex på grund av stress på jobbet. Men slutligen snubblat jag över Levitra på Internet. Dessa piller är bra!

  Gordon
  Posted 18/02/2020 at 14:41
 • Jag köper bara generisk piller. För det första är generisk Levitra billigare. För det andra hjälper det på samma sätt som den ursprungliga Levitra. Och till slut kan jag köpa fler piller samtidigt.

  Andy
  Posted 19/02/2020 at 14:46

Lämna en kommentar